top of page

Wat zijn mijn talenten met Bernadette van de LaakDe vraag wat zijn mijn talenten staat in vele levens centraal. Bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap is het een centraal thema. Welke plek en positie mag ik innemen? Hoe wordt er naar mij gekeken? Wat zijn talenten eigenlijk? Het zijn vragen en aspecten die daar absoluut een rol bij spelen.


Ook in het leven van Bernadette staan deze vragen centraal. Voor haar al van jongs af aan omdat geboren worden in een groot gezin als de 10e op rij betekenis heeft. Is er dan ruimte om jouw talenten ook daadwerkelijk te ontwikkelen? Zijn die dingen die jouw interesse hebben dan van belang en is er ruimte om te doen wat jij leuk vindt? Tel daarbij een omgeving op waar gelijke kansen niet vanzelfsprekend zijn.


Welke unieke talenten jij te bieden hebt, jouw hele doen en laten worden dan op een manier bekeken die vaak niet stimulerend is. Waarbij de stimulans die zich wel ontwikkeld veel meer vanuit belemmerende overtuigingen komt dan uit positieve erkenning van talenten en kwaliteiten.


Daar gaat het verhaal van Bernadette over. Over de drive die ze heeft in haar leven, de persoonlijke kracht die ze heeft ontwikkeld haar geholpen heeft met de vraag: wat is mijn talent. En die tocht zit vol met momenten waarop veel van je persoonlijk leiderschap wordt gevraagd. Een levensreis die persoonlijke ontwikkeling betekenis geeft.


Links

Yorumlar


Ontdek nog meer content in The Hub of bekijk meer Blogs van Jeroen.

bottom of page