3T3fYH_w%20(1)_edited.jpg

OVER JEROEN

Biografie

Jeroen

Mensen, daar draait mijn leven om. Naar mensen luisteren, met hen in gesprek gaan en mensen helpen bij zelfontwikkeling waardoor ze het beste uit zichzelf halen staan centraal. 

Al mijn hele leven ben ik betrokken bij mensen en word ik geïnspireerd door hen die ik ontmoet. Ik ben benieuwd naar ieders verhaal en word gedreven door wie je bent. Ik wil weten hoe het echt zit met jou. Van daaruit wil ik verder, ik wil mensen zoals jou helpen de rest van je verhaal te vertellen op een manier die bij jou past en die ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf kan halen, zowel privé als professioneel.  Ik kijk waar jij stagneert en help je dat te overwinnen.

Mijn Ontwikkeling

Mijn levensmotto is jezelf ontwikkelen tot je beste zelf. Ik heb zelf al veel dingen gedaan zoals opleidingen gevolgd, boeken gelezen en teksten bestudeerd. Dankzij deze inspanningen kon ik een volgende stap in mijn leven zetten. Ik wil mezelf naar een hoger niveau tillen en ben steeds actief op zoek naar manieren om te verbeteren.

Onderweg zijn er zeker ook momenten geweest dat ik te veel hooi op mijn vork nam. Daar leer je uit. Een thema dat lastig voor mij is en blijft is het ‘te veel willen doen’. De mensen rondom mij weten dat ik veel beloof en veel wil doen, soms een beetje té veel. Ik ben me bewust van dat struikelblok. Ik ga ermee aan de slag. Ik slaag er steeds beter in mijn weg te vinden bij het balanceren van wat wel en wat niet past. Dat kan ik dankzij te kijken naar wie ik ben, en met mezelf aan het werk te gaan. Daarbij is mijn kracht ook dat ik nooit bang ben geweest om een ander pad te kiezen. 

Het volgende niveau

Tijdens mijn eigen ontwikkeling ontdekte ik dat alles perceptie is. Dé waarheid, die bestaat niet. Wat jij denkt is van jou en niet van een ander. Iedereen ziet en ervaart alles anders. Jouw gedachten en ideeën, ook over andere mensen, situaties en ideeën zeggen puur iets over jou. Ik wil ook jou dit laten ontdekken. Je merkt dat je sterker in je schoenen staat en bepaalde zaken beter kan plaatsen. 

Dat helpt om je weg te vinden en je daar goed bij te voelen. Perceptie helpt bij het ontwikkelen van jezelf en je zelfvertrouwen op te krikken. Als dat goed zit, kan je de wereld aan. Je kan het pad volgen dat jij wil volgen en dat voor jou is weggelegd. Ik help je daar graag bij. 

 

Op het werk

Bovendien, is het mijn doel om dit verder te trekken dan enkel het individu. Ik laat professionele teams in gesprek gaan. Zodat er ook op de werkvloer meer en efficiëntere groei mogelijk is. Wat werkt voor jouw team? Hoe willen je teamleden geleid worden en wat zijn hun behoeften? Wat zijn de communicatiemogelijkheden die het best werken bij bepaalde persoonlijkheden? Samen met jou en je team bekijken we wat echt werkt. Op die manier is het ook mogelijk om als team een volgende stap te maken en alles uit het team te halen wat er in zit. Dat doen we door dezelfde bril op te zetten en met z’n allen aan de slag te gaan. 

 

Zelfontwikkeling

Het doel is om jezelf te laten ontdekken hoe jij je kan ontwikkelen op de best mogelijke manier. Jij moet en kan gehoord worden. Dat is belangrijk voor mij. Ik help je de kracht vinden om te spreken en te ontwikkelen. Dat doe ik aan de hand van workshops, blogs, et cetera. De Birkman methode vormt de leidraad door het proces heen. 

Ben je geïnteresseerd in mijn verhaal of wil je zelf aan de slag? Neem gerust contact op hier.

Hx37FqxA.jpeg

Nieuwsgierig? Klik hieronder voor een eerste tip of een kennismaking.