top of page
YDrE9iig.jpeg

Over Jeroen

Mensen zoals jij, daar draait mijn leven om. Mensen die actief op zoek zijn naar een volgende stap in hun leven. Mensen die persoonlijke ontwikkeldoelen stellen en zo bezig zijn met zelfontwikkeling, zelfontplooiing en daarmee persoonlijke groei. 

Naar jou luisteren, met je in gesprek gaan en je helpen bij zelfontwikkeling is mijn persoonlijke missie. Ik wil dat ook jij het beste uit jezelf haalt. Al mijn hele leven ben ik betrokken bij mensen die groter worden. Ik word enorm geïnspireerd door deze ontmoetingen. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en je te leren kennen om wie je echt bent. 
 
Je mag bij mij zijn wie je echt bent, wat je echt niet. Ik wil je helpen dat te bereiken door je te laten zien waar jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Zowel privé als professioneel.  Ik geef je tips en jij gaat persoonlijk groeien!


Mijn Ontwikkeling

Het leven vorm ik rondom het motto dat zelfontwikkeling een centraal thema is. Jezelf stap voor stap blijven ontwikkelen tot je beste zelf. Ik heb zelf al veel  aan persoonlijke ontwikkeling gedaan zoals opleidingen gevolgd, boeken gelezen en teksten bestudeerd. Dankzij deze inspanningen kon ik een volgende stap in mijn leven zetten. Ik wil mezelf naar een hoger niveau tillen en ben steeds actief op zoek naar manieren om persoonlijke groei te realiseren.
 
Onderweg zijn er zeker ook momenten geweest dat ik te veel hooi op mijn vork nam. Daar leer je uit. Een thema dat lastig voor mij is en blijft is het ‘te veel willen doen’. De mensen rondom mij weten dat ik veel beloof en veel wil doen, soms een beetje té veel. Ik ben me bewust van dat struikelblok. Ik ga ermee aan de slag. Ik slaag er steeds beter in mijn weg te vinden bij het balanceren van wat wel en wat niet past. Dat kan ik dankzij te kijken naar wie ik ben, en met mezelf aan het werk te gaan. Daarbij is mijn kracht ook dat ik nooit bang ben geweest om een ander pad te kiezen. 


Het volgende niveau

Tijdens mijn eigen ontwikkeling ontdekte ik dat alles perceptie is. Dé waarheid, die bestaat niet. Wat jij denkt is van jou en niet van een ander. Iedereen ziet en ervaart alles anders. Jouw gedachten en ideeën, ook over andere mensen, situaties en ideeën zeggen puur iets over jou. Ik wil ook jou dit laten ontdekken. Je merkt dat je sterker in je schoenen staat en bepaalde zaken beter kan plaatsen. 
Dat helpt om je weg te vinden en je daar goed bij te voelen. Perceptie helpt bij het ontwikkelen van jezelf en je zelfvertrouwen op te krikken. Als dat goed zit, kan je de wereld aan. Je kan het pad volgen dat jij wil volgen en dat voor jou is weggelegd. Ik help je daar graag bij. 
 
 
Zelfontwikkeling

Het doel is om jezelf te laten ontdekken hoe jij je kan ontwikkelen op de best mogelijke manier. Jij moet en kan gehoord worden. Dat is belangrijk voor mij. Ik help je de kracht vinden om voor jezelf een pad van zelfontwikkeling vorm te geven. 

Wil jij ook stappen maken in je zelfontwikkeling? Ben je op zoek naar een plek waar je geholpen wordt met het beschrijven van concrete stappen om aan te werken? Wil jij ook meer uit het leven halen dan je nu doet? Klik hier voor jouw reis naar de beste versie van jezelf!

meer lezen
bottom of page