top of page

Master your mindset

Er zijn veel boeken die gaan over zelfontwikkeling. Daarnaast zijn er veel boeken die gaan over spirituele groei. En ook de lijst boeken over hoe je zakelijk succes bereikt is enorm. Een boek die deze drie zaken combineert is behoorlijk uniek. Michael Pilarczyk is dit gelukt en schrijft een bijzonder boek over het leven van jouw mooiste leven.


Waar gaat het boek over

Het leven van je mooiste leven is zeker een aantrekkelijk perspectief. Wie wil dat nu niet. Het klinkt al snel als een loze belofte. Dit boek laat zien dat de belofte waar kan zijn.


De vele theorieën en inzichten over geluk, gedrag en perspectief die door Pilarzcyk in het boek gepresenteerd worden bewijzen de waarde. Er is zoveel meer te halen als je luistert naar wat denkers, filosofen en spirituele leiders uit het verleden vertelt hebben. Zij wijzen naar de mogelijkheden om jouw mooiste leven te leiden.


Het meesterwerk van Napoleon Hill, Think and Grow Rich, is de basis. Een boek uit 1937 dat door velen als de klassieker gezien wordt op het gebied van zelfontwikkeling. Michael Pylarzcyk heeft in 2016 van dit boek een zeer leesbare nieuwe vertaling geschreven in het Nederlands.


Master your Mind gaat over wat je nu echt wilt in het leven. Waar jij nu echt passie voor hebt. Waar jij echt warmer van wordt. Vanuit eeuwenoude filosofieën en bewezen concepten vertelt Michael over zijn eigen reis en hoe jij jouw reis kunt vervolgen. Een reis die succesvoller, dankbaarder en met meer energie verder gaat.


Dat je daar financiële middelen voor moet hebben en ook gezondheid en energie is absoluut waar. Ook daar is aandacht voor in het boek. Het is een nuchtere, bevlogen uiteenzetting van één belangrijk uitgangspunt. Jouw gedachten zijn de basis van alle stappen en successen die jij gaat bereiken.


Wat heeft mij nu in dit boek getroffen

Succes is zoveel meer dan materie, bezit en geld. We beperken onszelf enorm met deze gedachte. Succes is ook betrokken relaties hebben, dierbare vrienden die je echt steunen en vrijheid om keuzes te maken. Juist dat is wat in dit boek ter sprake komt.


Daarbij is de schrijfstijl nuchter en worden er vele denkers, filosofen en bewezen concepten gepresenteerd. Dat vind ik altijd erg prettig, het is niet het idee van één persoon. Daarmee is dit boek veel meer een samenvatting van vele jaren ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering, geluk en spiritualiteit.


Wanneer moet je dit boek lezen

Als jij die volgende stap in je leven wilt maken. Als je al zo vaak bezig bent geweest met stappen zetten of als je nieuwsgierig bent hoe jouw leven nog meer volmaakt kan worden. Op die momenten is dit boek een enorme aanrader.


Heb je dit boek gelezen en wil je eens van gedachten wisselen? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben heel benieuwd naar jouw inzichten!Comments


Ontdek nog meer content in The Hub of bekijk meer Blogs van Jeroen.

bottom of page