top of page
Image by LinkedIn Sales Solutions

1 op 1 gesprek

Met Jeroen van Lierop

Mensen is het centrale thema in mijn leven. Ik heb naast mensen gestaan in alle levensfasen. Samen geleerd, gelachen en ook samen gehuild.

 

Die levenslessen bundel ik nu om te werken aan nieuw Persoonlijk Leiderschap. Ik geloof er oprecht in dat jij een mooier en beter leven hebt als jij eigen verantwoordelijkheid neemt.

 

Daarom is het mijn persoonlijke missie om jou en vele andere mensen te helpen.  

Vergroot je 

zelfvertrouwen

Verbeter je 

zelfreflectie

Verhoog je

productiviteit

Wat kan je verwachten?

Ben jij nu in de positie om echt voor jezelf te zorgen? De dingen te doen die jij nodig hebt? Het antwoord op deze vraag heeft te maken met Persoonlijk Leiderschap. 

Voor jezelf zorgen is namelijk jezelf sturen en leiden naar betere resultaten. Persoonlijk Leiderschap is de regie nemen over de levenstaken die bijdragen aan jouw levensstijl. 

Het gaat om je levenstaak en je levensstijl. Waar ben jij goed in, wat heb jij toe te voegen aan de wereld. Het gaat om effectief leidinggeven of effectief leiderschap over de belangrijkste persoon in jouw leven: jij!  

Voor jezelf zorgen door bijvoorbeeld te werken aan de vijf basisstromen in je leven:

Lichaam, Ziel, Hart, Geest en Tribe.

 

Het goed onderhouden van deze vijf basisstromen is van groot belang. Je zelfkennis vergroten, je zelfvertrouwen laten groeien en de energie opbouwen die nodig is om jouw levenstaak te vervullen. Voor mij is dat de kern van Persoonlijk Leiderschap.  

Vraag een gesprek aan

Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Dankjewel! Je hoort van mij!

bottom of page