top of page

Mijn nieuwste E-BOOK

'Meer energie voor jou'

Meer energie in je leven is voor veel mensen een belangrijke vraag. Meer ruimte om voor jezelf te zorgen bijvoorbeeld of eindelijk te starten met ander gedrag. Wil jij nu eindelijk sporten oppakken of wil je nu echt werk maken van gezond eten.

De basis van deze coaching is het e-book Meer energie voor jou. In dit e-book wordt verteld hoe jij de vijf basisstromen van je leven in moet zetten om effectief en energierijk te zijn.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang mijn e-book in je inbox!

2e  blz.png
Ebook basisstromen voorkant.png

Ontvang mijn E-book!

Vul je gegevens in en ontvang mijn nieuwste e-book!

Dankjewel! Houd je inbox in de gaten!

Meld je aan voor het E-book

Webinar

Meer ruimte om voor jezelf te zorgen is de basis voor dit webinar. Wil je nu eindelijk sporten oppakken. Wil je nu echt werk maken van gezond eten of heb je gewoon meer focus nodig voor de dingen die jij belangrijk vindt? Het komt allemaal ter sprake in dit webinar.

 

De basis van dit webinar is het e-book Meer energie voor jou. In dit e-book wordt verteld hoe jij de vijf basisstromen van je leven in moet zetten om effectief en energierijk te zijn. Hier wordt tijdens dit webinar verder op in gegaan. Denk aan zaken als gedragsverandering, wat werkt nu voor jou en welke stappen kun jij maken.

Dit webinar is interactief en resultaatgericht.  Aan het einde heb jij tenminste drie actiepunten die specifiek zijn voor jouw situatie.

 

Het webinar duurt minimaal 60 minuten en stopt als alle deelnemers tenminste drie actiepunten hebben.

Voor dit webinar mag je zelf bepalen wat je zou willen geven. (Min. €1)

Klik hieronder om je op te geven. Wees er snel bij want vol = vol!

bottom of page